sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Marraskuun pakettipostia

Torstaina kävin postista hakemassa piristystä päivään uuden SNY-paketin muodossa, ja ihanuuksia sieltä paljastuikin taasen kerran. Ihanaa lampaantuoksuista luonnonvalkoista villalankaa, joka etsii sitä juuri THE OIKEAA ohjetta sukkien tai lapasten muodossa. Sitten paketista paljastui muistikirja jonka SNYni oli koristellut palmikkokuvilla, lankakerämäinen kynttilä joita poltan aika ahkeraan tähän aikaan vuodesta, joulukalenterikortti, pikkuprinsessalle HelloKitty-korut, suklaakasvonaamio, jota voisin kokeilla ennen ensi viikonloppuisia pikkujouluja, suklaanameja joita napostelen tässä samalla ja kaakaota ja capucciinoa.

Jouluvalmistelujen etenemistä kyselit kortissa ja ne etenee hyvin erinäisten suunnitelmien tasolla, tosin joululahjoja olen kutonut puikot sauhuten. Vielä kun jostain löytäisin sen ruuvin, josta sitä aikaa saisi ruuvattua lisää....

Mukavaa pikkujoulun aikaa...

7 kommenttia:

  1. Mukava kuulla, että paketti oli mieluinen. Lanka on värjäämätöntä, joten se sopii myös halutessasi värjäykseen, toki ihanaa ihan noinkin.
    Joululahjojen valmistamisessa kieltämättä kuluu tovi jos toinenkin.

    Haasteen heittäisin vielä sinulle avuksi viimeisen paketin kokoamiseen: laitatko kuvaa tai listaa jouluaiheisista kirjoista ja tänä vuonna ilmeistyneistä joululehdistä, mitkä omistat =)

    VastaaPoista
  2. Oih, mikä paketti. Kynttilä ja muistikirja katseen vangitsijat.

    VastaaPoista
  3. SNYlle vastaukseksi haasteeseen: ainut joululehti joka multa löytyy on Novitan Joulu-lehti, kaupassa just kattelin erilaisia joululehtiä mutta en ostanut yhtäkään kun en osannut päättää minkä haluaisin. Jos pakettiin haluat jonkun joululehden laittaa, niin mieluusti haluaisin sellaisen jossa olisi ihania leivontaohjeita (tykkään siis leipoa)...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä =) Kannattaapi sinun siis pidätellä itseäsi vielä lehtihyllyllä, sillä paljastuspaketti lähtee pian, kunhan käyn täydennystä vinkin perusteella hakemassa =)
      Ihanaa joulun, ja sitä ennen viimeisen paketin, odotusta =)

      sny35

      Poista
  4. Hei!
    Mitenkäs joulu on sujunut? Tulihan paketti ajallaan perille, laitoin sen alkukuusta jo matkaan?

    VastaaPoista
  5. Hei SNY´ni, miksei sinusta ole kuulunut marrskuun jälkeen? Olemme Emon kanssa hieman huolissamme? Eläkä yhtään huoli joulukuun paketin suhteen, sain korvaavan enkelipaketin.

    VastaaPoista
  6. Moikka, voitit yllärin blogini arvonnassa ja Novitan sivuille ei nyt pääse. Laitatko minulle sähköpostilla osoitteesi. :) terhi(piste)perttula(at)gmail(piste)com

    VastaaPoista